dinsdag, oktober 23, 2007

23-10..

Er staat eindelijk wat leuks in het vooruitzicht. Ga van 9 tot 12 november naar Phuket om even op te laden. Heb het ff nodig geloof ik. Ga met Jessica. Ze is mijn fysio. Wordt gezellig.. Nu ff druk bezig met het regelen van een brace. Interessant. Iemand zinvolle info? XX

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik weet niet welke verzekering je hebt, en of de regels nog hetzelfde zijn. ben er ook al ff uit. Maar voorheen was het zo dat een CTI brace alleen vergoed werd met een verklaring van de arts dat ie in het gewone dagelijks leven nodig zou zijn. Dus als mensen er regelmatig doorheen gaan of zo. Er waren dan natuurlijk wel weer wat uitzonderingen, maar die weet ik niet precies. Nou veel succes en plezier in Phuket.

Groetjes Janske

Anoniem zei

Hey denise,

Ik heb hetzelfde meegemaakt en wil dat graag even met je delen.

Ik ben in 2003 gecrashed met boarden en heb toen deels mijn vkb afgescheurd. heb toen fisio gehad en moest maar leren omgaan met een zwakke knie zei de arts( altijd fijn zo'n ruim denkende arts)maargoed. Ik heb toen een cti2 brace aangevraagd via mijn verzekering en die direct vergoed gekregen! Let wel, ik had toen wel last van mijn knie in het dagelijkse leven.Ik ben zelfstandig schilder en klim en klauter veel op steigers en ladders dus dat weegt denk ik mee voor de verzekering.

uiteindelijk was ik zo stom om te denken dat na al die fisio en sportschool bezoekjes mijn knie wel weer sterk genoeg was om zonder brace eens achter de boot te gaan boarden. mis dus,ik crashde weer en dit keer scheurde hij dus volledig af.Weer fisio en de artsen bleven terughoudend en wilde me niet opereren. Toen maar op eigen initatief naar belgie gegaan omdat ik daar veel goede verhalen over hoorde. Daar aangekomen werd direct duidelijk dat mijn vkb dus af was. twee dagen later een kijkoperatie voor evenueel meniscus schade maar dat was er niet. Zes weken later lag ik op de operatietafel voor een vkb reconstructie(en bedankt)..

Hierna heb ik wederom een brace gekregen,je hebt dus recht op een nieuwe brace iedere twee jaar,althans in Nederland toch zover ik weet.
Ik heb de mijne (CTI 2) via www.somas.nl en die hebben hem weer van www.isports.com de fabrikant.

Veel succes met je revalidatie verder en ik hou je blogg in de gaten..

Groeten
Richard Wagenaar