zondag, mei 11, 2008

11-5..

Heb een wereld week gehad en oh wat is het fijn om weer een cable rider te zijn:-) Fijne moederdag aan alle moeders! Klik even op deze link om alle uitslagen te checken. http://www.boardforce.net/article.asp?lang=&article=912&type=17 Heb nog nooit zo een rare uitslag meegemaakt. Zowel voor Mike als de dames. Voor Max was het een voordeel, omdat ze was gevallen, maar toch tweede is geeindigd. Die steek je dan best mooi in je zak, maar Mike was tweede geworden om de grootste bout redenen die je maar kan bedenken. Niet te begrijpen. Was er behoorlijk ziek van! Hij is nu wel extra gemotiveerd om ze straks gewoon met hun eigen jury systeem terug te pakken!! Je bent een kanjer Mike! Wij gaan tas inpakken en richting het vliegveld. Het personeel van Schiphol staakt, dus ben benieuwd of we onze koffernog terug zien! x

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Van harte Snies, je hebt het toch maar weer geflikt na je blessure, petje af.................
Kus Birgitt en Cindy xxxx

Anoniem zei

gefeliciteerd

Reismeisje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Reismeisje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Reismeisje zei

Allereerst van Harte Gefeliciteerd !! Knap . Je weet dat ik gister foto's heb gemaakt, Nu ga jij iets te snel volgens mij voor echte mooie foto's maar okee heb het in ieder geval geprobeerd Je kunt ze zien op :
http://picasaweb.google.nl/zwanydevos/TweeDagen
GenietenBijHetLidoWaterskibaan Allemaal achter elkaar !!!

Uiteraard heb ik het album ook op mijn site http://zwanies.web-log.nl staan enne feliciteer die Mam nog eens van mij , weet niet of ze het gezien heeft op dr msn !!

Anoniem zei

Hoera.....Denise is terug!!!!
GEFELICITEERD!

Anoniem zei

Hoi Denise

Gefeliciteerd lieverd je hebt ze weer een poepie laten ruiken
Houden zo

Dikke kuz Mia