donderdag, augustus 23, 2007

23-8..

En zoals verwacht, voel ik me veel beter dan gister. Kom net bij de fysio vandaan. Ze heeft mijn hele been gruwelijk gemasseerd. Deed me denken aan Lida. Vloog zowat tegen het plafond. Voelt wel beter nu gelukkig. Het is helemaal ingetaped enzo, dus voelt wat steviger. Volgende week mag ik gaan fietsen zonder weerstand. Dat is dan wel weer fijn nieuws. Moet nu weer aan de slag met voorbereidingen voor Waterfest. X

4 opmerkingen:

Anoniem zei

He Denise, Ik ben de fysio (in spe) die jou in NL onderzocht heeft. Ik was echt heel verbaast dat je moeder vertelde dat je knie er zo aan toe was. Ik lees je verhalen nu en zie dat je wel een echte sportster bent (had ook niet anders verwacht als ik hoor wat jij doet). Het is inderdaad frustrerend als je niet kan sporten terwijl je zo graag wil. Geduld is echt een sleutelwoord hierin. Kleine stapjes maken (niet letterlijk bedoelt). Ik hoop dat je ook een afleiding kan vinden in de andere dingen die je nu aan het doen bent, voordat je weer op je board staat. En ik vind het wel heel leuk om je verhalen te lezen :)

Veel succes.

Wouter

Anoniem zei

Ik ben blij dat mijn gelijke bent tegen gekomen, :-) Met die aanpak wordt jij een stuk vrolijker.Nu heb je teminste het idee dat er wat met je gebeurt. Verder vind ik dat je al een heleboel doet hoor.Vergaat niet dat de boel toch eerst moet herstellen.Wissel het dus goed af, de inspanning en de rust.( hier spreekt opoe Li)
Sterkte lieverd, je komt straks sterker terug,niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk want in deze periode ga jij je karakter tonen om straks wereldkampioen te worden.
XXX, Lida.

Anoniem zei

Goed om te horen Snies,positief blijven!!!!!!!!!!!! Kus Birgitt xx

Anoniem zei

He mop
ben net terug van vakantie en heb ff je blog bijgelezen... Ben blij te zien dat je weer lekker ouderwets kan zeiken, dan voel je je alweer een beetje als jezelf ;) ik hoop dat het allemaal voorspoedig gaat met je herstel. Hoop tot snel xx Carly