woensdag, augustus 08, 2007

8-8.. Update

Dusss.. Ik kwam bij de dokter vandaan en heb eerst de hele boel bij elkaar gescholden en van me af geschopt en geslagen. Toen een uur zitten janken en ben inmiddels helder genoeg om de feiten onder ogen te zien. Denk toch dat ik de operatie hier doe. Heeft meer voordelen in vergelijking tot NL. Nu ff kijken hoe het met de verzekering moet..XX

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Denise,

ik ben een journaliste uit Belgiƫ en volg je blog af en toe omdat ik ook board (of ja, ik probeer toch ;-). Ik ken je enkel van je blog en uit de media, maar daaruit blijkt dat je echt een geweldige persoonlijkheid hebt. Ik ben zeker dat je deze tegenslag zal overwinnen! Hang in there en je komt zeker (sterker) terug.

Anoniem zei

Meissie toch. Was je nu maar heel even hier.
Neem voor jezelf de juiste beslissing, hier of daar opereren.
Ik wens je daar heel veel sterkte mee.
XXX, Lida.

Anoniem zei

Hey Denise,

Weet uit ervaring hoe kut blessures zijn. Hou je taai! Je verzameld altijd de juiste personen om je heen dus ik weet zeker dat je ook de beste mensen vindt die jou hierbij gaan helpen!

Veel succes en beterschap.

Sjors van de Kerkhof

Anoniem zei

Verdorie zeg. Das wel echt klote. Hoop dat je een goede beslissing maakt en goed revalideert. Niet eigenwijs zijn en gewoon doen wat ze zeggen. Wat moet dat moet en je bent nog jong genoeg. Als Dalles het kan kan jij het ook.

Heel veel sterkte Jans

Reismeisje zei

Lieve Denise,Ook van ons een boel sterkte, Wat is dit balen allemaal ! Nu doen wat je hart je ingeeft en wat het verstandigst is ! Zoek uit waar de goeie doktoren zitten, Enne na je operatie kun je weer vooruit kijken en hard werken aan je comback !En dat dat lukt is zeker !

XX Zwany en Robert

Anoniem zei

Hoi Denise

Ik wens je alle kracht toe en weet zeker dat jij met jouw ijzersterke sportmentaliteit er weer helemaal bovenop komt.Kus Jacje